2016 m. lapkričio 26 d., šeštadienis

Varškės apkepas su kukurūzų miltais

Varškės apkepui naudojamos manų kruopos. Na, bent jau  aš, iki šiol, visada tik jas naudojau. Bet šį kartą jau taip nutiko, kad į tešlą belikus supilti tik jas - supratau, kad namie jų nebėra. Parduotuvės, kad nulėkt ir jų nusipirkt, šalia nėra. Iki artimiausios keli kilometrai. Apie tą variantą, kad "pasiubagaut" pas kaimynus, tuo metu nepagalvojau. Tad sukdamasi iš situacijos panaudojau kukurūzų miltus. Dėjau jų porą šaukštų daugiau nei manų šitame recepte -> Varškės apkepas.  Rezultatu likau patenkinta. Iškepė gerai ir buvo skanu. Kai atvėso, šeimyna jį valgė net kaip pyragą :)


Zita

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą