2016 m. gruodžio 5 d., pirmadienis

Išpildyk svajonę!

Prieš kelias savaites iš mūsų namų jau iškeliavo dvi "Vaikų svajonės" sunkiai gyvenantiems vaikams.
Pirmoji svajonė buvo pledas. Juk tai tokia paprasta dovana. Skaitant svajonių sąrašą, tokios svajonės tiesiog vos nepravirkdo. Su socialine darbuotoja suderinome matmenis. Pasidomėjau ką mėgsta mergaitė ir pridėjau dar  visokių saldumynų ir smulkmenų.


Antroji dovana taip pat buvo labai žemiška. Vaikas, tiksliau jau paauglė mergaitė prašo higienos reikmenų: dušo želės, šampūno ir labai nori turėti lūpų blizgį bei kvepalus. Tikrai labai žemiškas ir paprastas noras. Taip pat dar pridėjau dovanų savo nuožiūra, įvairesnės kosmetikos ir makiažo priemonių, saldainių. Išsiaiškinę, kad mergaitei pravertos ausys įdėjome ir kelias poras auskariukų.


Kviečiu ir jus prisidėti prie vaikų svajonių ir išpildyti bent vieną, nes galbūt pas jus namuose gulintys nepanaudoti žieminiai batai ar žaislas yra tai apie ką svajoja vargstančių šeimų vaikai!
Taip pat noriu priminti, kad prie šios puikios akcijos prisideda ir DPD kurjerių tarnyba, tad dovanas tereikia nuvežti į artimiausią DPD skyrių su atspausdinta etikete ir dovanos bus pristatytos visiškai nemokamai!
Dovanokime ir gaukime dovanas! Gražaus ir ramaus jums visiems švenčių laukimo!


Greta -> MadMom

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą