Už šį receptą
dėkinga mūsų svetainės mamytei Laimai. Dariau pyragą pagal jos “Brandinta
tešla kalėdiniams meduoliams“ receptą.
Tačiau kiek
„patobulinau“ jį pagal save. Taigi, visas patobulinimas buvo tik tame, kad aš
vietoje pieno pyliau į brandinimui skirtą tešla gero brendžio. Nedėjau
graikinių riešutų, nes jiems esu alergiška, taip pat nedėjau kakavos. Dėjau žemės riešutus,
cukruotą imbierą, džiovintas slyvas, džiovintus abrikosus, razinas,
spanguoles. Toliau viskas vyko, kaip aprašyta mamos Laimos recepte ir štai kas
man išėjo.
Tiesa (cukruotą
imbierą, džiovintas slyvas, džiovintus abrikosus, razinas, spanguoles) dėjau
prieš pat kepant pyragą.
Mama Julija
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą