- 5 kg agurkų,
- 10 nemažų svogūnų,
- 1 stiklinė acto,
- 1 stiklinė aliejaus,
- 7 šaukštai cukraus,
- 5 šaukštai druskos.
Nuplautus agurkus
supjaustyti griežinėliais, svogūnus supjaustyti pusžiedžiais, supilti visus
produktus ir gerai išmaišyti. Palikti marinuotis 12-15 valandų, kelis kartus
gerai permaišant.
Po to dėti puodą ant
viryklės ir kaitinti 15-20 minučių. Sudėti į stiklainius, užpilti susidariusio
skysčio ir gerai užsukti.
Mama Zita
Puiuku! jau neberadau savo senojo recepto užrašų knygelė, bet laimei jūs jį sugrąžinot:)ačiū
AtsakytiPanaikintiPrašom :)
AtsakytiPanaikintibandysiu ir aš. atrodo paprasta ir skanu . ačiū už receptuka 😉
AtsakytiPanaikintiVisada prašom ;) Į skanumą!
PanaikintiNu ka pabandysim
AtsakytiPanaikintiIr būtinai parašykit ar vykęs bandymas ;)
Panaikinti