2019 m. lapkričio 1 d., penktadienis

Čeburėkai su varškine tešla


Gaunasi apie 15 vidutinio dydžio čeburėkų.


Tešlai:
  • 500 g varškės,
  • 400 g miltų,
  • 3 kiaušiniai,
  • druskos (nepamirškite kaip aš 😊)

Įdarui:
  • Mėgstamo faršo (aš turėjau apie 1 kg, bet dar liko),
  • svogūno,
  • prieskonių.

Viską sumaišykite. 

Gaminimas: 
Varškę išsukite su kiaušiniais ir druska. Berkite miltus ir gerai viską išminkykite. Plonai iškočiokite tešlą ir paruoštą įdarą dėkite ant išpjaustytų skrituliukų. Perlenkite skrituliuką pusiau ir užtvirtinkite kraštus. Gerai įkaitinkite aliejų ir kepkite čeburėką iš abiejų pusių kol apskrus.
Skanaus!

Inga

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą