Reikės:
- Sluoksniuotos tešlos (aš deja neturėjau, tai gaminausi sviestinę tešlą),
- mėsytės (gali būti likusi nuo vakarykščių pietų stalo, gali būti iš konservuotos mėsos dėžutės),
- olandiško sūrio.
Iškočiojame
tešlos lakštą, ant jo išdedame mėsytę.
Užbarstome tarkuoto sūrio ir pradedame
lakštą vyniot iš abiejų pusių taip, kad du ritinėliai susitiktų ties viduriu.
Tokį
dvipusį ritinį dedame pusvalandžiui į šaldymo kamerą, kad būtų lengviau jį
supjaustytį. Išėmę iš šaldiklio suraikome maždaug 1cm pločio širdelėmis.
Dedame
į suteptą riebalais, kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepame 220C-20 min.
Skanaus!
Eliza
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą