2019 m. spalio 31 d., ketvirtadienis

Užkandėlė "Širdelė"



Reikės:
  • Sluoksniuotos tešlos (aš deja neturėjau, tai gaminausi sviestinę tešlą),
  • mėsytės (gali būti likusi nuo vakarykščių pietų stalo, gali būti iš konservuotos mėsos dėžutės),
  • olandiško sūrio.

Iškočiojame tešlos lakštą, ant jo išdedame mėsytę. 


Užbarstome tarkuoto sūrio ir pradedame lakštą vyniot iš abiejų pusių taip, kad du ritinėliai susitiktų ties viduriu.


Tokį dvipusį ritinį dedame pusvalandžiui į šaldymo kamerą, kad būtų lengviau jį supjaustytį. Išėmę iš šaldiklio suraikome maždaug 1cm pločio širdelėmis.



Dedame į suteptą riebalais, kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepame 220C-20 min.
Skanaus!


Eliza

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą