2016 m. balandžio 12 d., antradienis

Vaikų enciklopedija. Klausimai ir atsakymai


Yra sakoma: "Žinių ant kupros nenešiosi", tad jų niekada nebus per daug. Ši knyga, kaip tik tam ir skirtoji - praplėsti žinias. Knygoje "Vaikų enciklopedija. Klausimai ir atsakymai" 777 klausimai ir atsakymai iš 10 mokslo sričių.


Jie skirti būtent vaikams. Klausimų yra visai paprastučių ir gan sudėtingų. Tačiau jie aiškiai ir suprantamai atsakomi trumpuose tekstuose bei iliustruojami.



Ši knyga žadina smalsumą, skatina kuo daugiau sužinoti ir praplečia bendrąjį vaikų išsilavinimą. Galėčiau teigti, kad šį knyga praverčia ne tik vaikams, bet ir suaugusiems, juk ir mes daug ko nežinome. Tad subūrę šeimą į vieną ratą, galime puikiai leisti vakarus aptariant vieną ar kitą klausimą.
Šioje knygoje galima sužinoti kokį žaislą gali gauti pas mėsininką, kodėl maži vaikai tokie užmaršūs, kokį kalną dažniausiai matome nuotraukose, ar vištos švenčia Užgavėnes ir daug daug kitų šmaikščių ir rimtų atsakymų į vaikams ir ne tik iškylančius klausimus.

Mano mažajam smalsuoliui labiausiai patiko žinios apie žemę ir visatą. Išsiaiškino, kodėl yra skirtingi metų laikai. Pasirodo kosmose kūnai beveik neturi svorio, todėl jie skraido ore. O ar žinojote, kad mėnulis niekam nepriklauso, arba , tiksliau pasakius priklauso visiems ;).



Knyga tikrai verta dėmesio. Ją, su puikia nuolaida galima įsigyti -> patogupirkti.lt

Mama Renata

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą