Žiemos
(ir ne tik) vakarais šildomės prie puodelio garuojančio gėrimo. Dažniausiai
geriame arbatas, o kodėl neišbandyti kažko naujo su jomis? Ant palangės rozmarino
vazonas, kuris ir paįvairino puodelio turinį.
Reikės:
- šviežio rozmarino šakelių,
- apelsino,
- medaus arba rudojo cukraus (pagal skonį).
Apelsiną
reikia nušveisti geriamąja soda ir šepetėliu, supjaustyti griežinėliais.
Rozmarinų šakeles nuplauti ir sudėti į arbatinuką kartu su apelsino
griežinėliais (kelias palikti). Užpilti
karštu, bet neverdančiu vandeniu ir palikti pastovėti, kad pritrauktų. Arbatą
išpilstyti į stiklines, į kiekvieną dar įdėjus po apelsino griežinėlį.
Pasaldinti, jei reikia ir ragauti. Skanaus!
Mama
Elžbieta
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą