2013 m. kovo 11 d., pirmadienis

Varškės keksas su saldainiais "Karvutė"

Kadangi maniškiai nelabai mėgsta varškę, tai karts nuo karto kepu ką nors tokio, ką jie su malonumu valgo ir dar prašo. Šį kartą buvo keksiukas. Galima kepti ir mažiukus, bet kadangi buvo jau vakaras, tai kepiau vieną didelį keksą, kurio greitai ir nebeliko. Labai skanus, pūrus ir minkštas, tirpstantys burnoje keksas.
Reikia:
150 g minkšto sviesto,
140 g cukraus,
3 kiaušinių,
200 g miltų,
200 g varškės,
šaukštelio kepimo miltelių,
šaukštelio vanilinio cukraus,
10 saldainių "Karvutė".

Minkštą sviestą ištriname su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purumo. Po vieną įmušame kiaušinius, po kiekvieno gerai išmaišome. Įmaišome varškę.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir švelniai įmaišome į tešlą.  Nuluptas "karvutes" pasmulkiname peiliu ir taip pat įmaišome į tešlą. Pilame į formą ir kepam tol, kol gražiai paruduoja viršus.
Skanaus
Mama Inga

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą