Šiais metais "pasikabinau" ant geltonos spalvos. Gražu viskas, kas geltona :D. Per velykas kiaušinius marginome kinrožės arbatoje bei dilgėlių nuovire, tad Atvelykiui įgyvendinau šį savo norą - geltoni margučiai!
Patartina naudoti baltus kiaušinius.
Kiaušinius palaikiau kambario temperatūroje mažiausiai valandą, kad verdant jie nesutrūktų.
Į puodą su šaltu vandeniu įpyliau ciberžolės, druskos, acto ir sudėjau kiaušinius.
Užvirus vandeniui, viriau 10 minučių.
Kad kiaušinių spalva taptų ryškesnė, kiaušinius palikau puode per naktį.
Kad kiaušiniai būtų blizgūs, juos galima patepti bet kokiu aliejumi. Man jie gražūs ir netepti :D.
Gražaus Atvelykio! ;)
Renata
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą