2020 m. sausio 27 d., pirmadienis

Nemokamas muziejų lankymas. Kauno IX forto muziejus

Nuo 2020 metų sausio 1 d. kiekvieną paskutinį mėnesio sekmadienį nemokamai galima lankyti muziejų nuolatines ekspozicijas. Nemokamo muziejų lankymo modelis taikomas Kultūros ministerijai pavaldiems nacionaliniams ir respublikiniams muziejams. Pagal šį modelį nemokamai muziejuose apsilankyti gali visi pageidaujantys. Plačiau apie tai -> Nemokamas muziejų lankymas.

Tarptautinės Holokausto aukų atminimo dienos išvakarėse – 2020 m. sausio 26 d. (sekmadienį) – Kauno IX forto muziejus kvietė nemokamai apsilankyti ekspozicijose! Lankytojai galėjo apsilankyti dviejuose muziejaus pastatuose – Okupacijų ekspozicijoje ir IX forte. Kad ir lankymas nemokamas, tačiau nemokamus bilietus lankymosi dieną būtina pasiimti kasoje. Taip mes ir padarėme. Gido paslauga pasinaudoti, kaip ir neplanavome, tačiau netyčia pakliuvę į pirmąją grupę, taip prie jos ir pasilikome. Ir nepasigailėjome. Tiesa, pirmiausia be gido apsilankėme okupacijų ekspozicijos patalpose. Šilčiau apsivilkite, nes viduje tikrai vėsoka. 













Kauno IX forto muziejuje esu buvusi ir prieš kelis metus, kai mažasis buvo dar mažiukas ir nelabai ką suprato ir mažai ką teprisiminė, tad buvo įdomu dar kartą tai pamatyti. -> Kauno IX forto muziejus (2015)

Renata

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą