2015 m. lapkričio 2 d., pirmadienis

Maketas - atominė elektrinė

Vaikų atostogos - tikras iššūkis tėvams. Kuo gi užimti vaikus? Nesu iš tų mamų, kurios pasodina vaiką prie kompiuterio ir džiaugiasi kaip ramu, koks jis išprusęs, kaip viską išmano šiuolaikinėse technologijose. Nelabai patinka man ir lauminėjimas lauke su šiuolaikiniu jaunimėliu.... Ech, mūsų laikais laukas buvo tikras išsigelbėjimas mūsų tėvams, dabar gi nėra rami dūšią ir laukan išleidus. Bet čia ne apie tai...


Mokytojos duota užduotis, per atostogos, iš buitinių atliekų, padaryti maketą, vienai dienai palengvino mano dalią. Nereikėjo galvoti kuo užimti. Iš visko ką radome namuose (dėžių, kamštelių, saldainių dėžučių, folijos, popierinių rankšluosčių ritinėlių, nereikalingų cd diskų ir t.t.) gaminome atominės maketą.


Viską tvirtinome karštais klijais. Temą leidau pasirinkt vaikiui -  bus atominė elektrinė!! Kodėl atominė? Nežinau. Padėjau iškarpyti, sudėlioti. Svarbiausias momentas, kai leidau pačiam klijuot karštais klijais. Tik atsargiai!! Jėga!! Lyg šautuvą tikrą būtų gavęs :D Klijavo atsargiai, klausydamas nurodymų.


Šauniai pavakarojom. O štai rezultatas.



 Mama Agnė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą