2015 m. lapkričio 1 d., sekmadienis

Lazanija su faršu

Sekmadienis - makaronų diena, šį kartą kepėm lazaniją.



Visas darbas - susluoksniavimas. Tai gi, sluoksniuojam: lazanijos lakštas, faršas, sūris, vėl - lakštas, tarkuota morka, grietinėlė (apie pusę pakelio), sūris, lakštas, faršas, ketčiupas... Ir taip sluoksniuojam tol, kol sudedam visus produktus.  Ant viršaus aš dėjau faršą ir sūrį.  Pabarstom žalumynais. Kepiau apie 40 min 160 laipsnių temperatūroj.



Pietūs jau ir paruošti. 
Skanaus :) 


 Reikėjo:
            • Lazanijos lakštai,
            • 2 morkos,
            • 500 g faršo (jį paruošiam kaip mėgstam patys),
            • prieskoniai,
            • grietinėlė,
            • fermentinio sūrio,
            • kečiupas.



Mama Inga

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą