Kas traukė mane už liežuvio, kad paprašyčiau vyro, jog parneštų 7
paprikas - nežinau. Matyt, galvojau apie vieną, o pritaikiau kalbos
sraute užsakymui, ką parnešti iš parduotuvės. Kai jau pamačiau užsakymo
rezultatą, nieko kito neliko, kaip mąstyti apie realizaciją. Nors dalies
kiekio.
Nupjoviau paprikų viršus, sėklas iškračiau. Žodžiu, pasiruošiau "dubenėlius".
Užkaičiau
virti ryžius, vištieną supjausčiau smulkiais gabaliukais. Mėsą
paskaninau druska, pipirais, džiovintais bazilikais, česnaku. Truputį
apkepiau aliejuje ir sukračiau į jau apvirusius ryžius (neviriau iki
galo, kad nesutižtų). Dar į masę įdėjau šaldyto baziliko, petražolių,
krapų bei kelis šaukštus majonezo. Šia masę dėjau į išskuobtas paprikas.
Visas įdarytas daržoves sudėjau į puodą su dangčiu (naudoju ketaus),
truputį vandens, kad neprikeptų prie dugno paprikos ir orkaitėn. Man jos
kepė apie 45 min. Bet viskas priklauso nuo paprikų dydžio, svarbu, kad
būtų minkštos, bet nesuirę.
- 5 paprikos (mano buvo didelės),
- 400 gr vištienos filė,
- apie 200 gr ryžių (apvirtų),
- 2 šaukštai majonezo,
- šaldytų petražolių, krapų, baziliko,
- džiovinto baziliko,
- 2 skiltelės česnako,
- druskos, pipirų,
- alyvuogių aliejaus (vištienos apkepimui).
Aš
dar kokių daržovių į įdarą būčiau dėjus, pvz., pomidorų, bet gaminimo
procesą stebėjęs būsimasis valgytojas užprotestavo - noriu tik ryžių su
mėsa :).
Mama Laima
Baikit situs namudiskus receptus kelt i skoniu bloga. yra gaspadine.lt ir kiti tinklalapiai tokiems. ir apskritai sitas puslapis nera blogeriu, todel jis neatitinka skoniublogo reikalavimu. o receptai neatitinka jokiu kokybes standartu, apie nuotraukas isvis nesneku
AtsakytiPanaikintiŠlovė anonimui, kuris net vardo savo gėdijasi. O jei čia puslapio adminai, tai be žodžių apie jų kultūrą. Gėda būtų daugiau ką kelt. Geros dienos.
PanaikintiDažniausiai kritika būna visiškai neargumentuota, paremta asmeniniais žmonių išgyvenimais ir neverta dėmesio. Jeigu reaguosite į viską, ką jums rašo, sako, tai gali baigtis liūdnai jūsų nervų sistemai.
AtsakytiPanaikintiМарк Твен:
«Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они вас задавят своим опытом..»