Skanu tiek šiltos, tiek šaltos kaip užkandis. Kam norisi padažo, tinka majonezas arba grietinė, galima ir sumaišyti abu produktus.
Reikėjo:
- Krabų lazdelių - 300 g.,
- Miltų - 100 g.,
- Kiaušinių - 3 vnt.,
- Majonezo - 3 šaukštus,
- Raudonosio paprikos miltelių - 1 arbatinio šaukštelio,
- Smulkintų krapų (tinka šaldyti) - 1šaukšto,
- Druskos,
- Aliejaus kepimui.
Krabų lazdeles perpjoviau išilgai, per pusę.
Iš likusių produktų sumaišiau tešlą.
Keptuvėje įkaitinau aliejų, lazdeles pamirkiau tešloje ir apkepiau iš abiejų pusių.
P.S. Aliejaus į keptuvę reiktų įpilti biški daugiau, nei pvz. blynams.
Zita
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą