2018 m. birželio 23 d., šeštadienis

Keptos duonos tortas




Duoną, supjaustytą šiaudeliais, tiesiog iškepame.  
Pasidarom padažiuką (česnakas, dėjau mėgstamų žolelių ir majonezas). Sūrį, duonos galiukų apvoliojimui, tarkavau smulkia tarka. Sūrį specialiai tarkavau didelėje, plačioje lėkštėje, kad būtų patogiau apvolioti.
Tortą dariau kelias valandas prieš atvykstant svečiams, nes bijojau, kad darant iš vakaro (laiko taupymui ir patogumui), tortas gali virsti koše ir būti nevalgomas.
Vieną duonos galiuką merkiau į padažiuką, apvoliojau sūryje ir dėjau ratu palei lėkštės kraštą. Į vidurį sudėjau dešros gabaliukus.  O ką  Jūs dėsite į lėkštės vidurį, tai jau Jūsų fantazijos ir skonio reikalas.
Tinka ne tik Jonams ir Janinoms. 
Gražios šventės!

Inga

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą