Duoną, supjaustytą
šiaudeliais, tiesiog iškepame.
Pasidarom padažiuką (česnakas,
dėjau mėgstamų žolelių ir majonezas). Sūrį, duonos galiukų apvoliojimui, tarkavau
smulkia tarka. Sūrį specialiai tarkavau didelėje, plačioje lėkštėje, kad būtų
patogiau apvolioti.
Tortą dariau kelias
valandas prieš atvykstant svečiams, nes bijojau, kad darant iš vakaro (laiko
taupymui ir patogumui), tortas gali virsti koše ir būti nevalgomas.
Vieną duonos galiuką merkiau
į padažiuką, apvoliojau sūryje ir dėjau ratu palei lėkštės kraštą. Į vidurį
sudėjau dešros gabaliukus. O ką Jūs dėsite į lėkštės vidurį, tai jau Jūsų
fantazijos ir skonio reikalas.
Tinka ne tik Jonams ir Janinoms.
Gražios šventės!
Inga
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą