Reikės:
• Pusės Iceberg salotos,
• Pusės avokado,
• 100gr. lašišos (sūdytos
filė salotoms).
Užpilui:
• Pusės raudonojo svogūno,
• Pusės citrinos sulčių,
• 1 valg.š. alyvuogių aliejus,
• 1 valg.š. medaus,
• Žiupsnelio druskos.
Iceberg salotas
nuploviau, nusausinau ir suplėšiusi norimo dydžio gabalėliais sudėjau į salotinę. Avokadą ir lašišos filė supjausčiau kubeliais ir subėriau ant salotų.
Padažas: susmulkinau mėlynąjį
svogūną ir subėriau į dubenį. Išspaudžiau
citrinų sultis ir supyliau ant svogūnų, įpyliau aliejų, sukrėčiau medų, pasūdžiau. Gerai išmaišiau, paminkiau svogūnus
šaukštu, kad taptų minkštesni, išskirtų sulčių. Užpilą supyliau ant salotų.
Anot tikrojo recepto, čia turėtų būti kaip ir viena porcija. Tačiau aš neįveikiau, tad drąsiai galiu sakyti, kad pagal mano sunaudotų ingredientų kiekį, gaunasi dvi porcijos ;).
Anot tikrojo recepto, čia turėtų būti kaip ir viena porcija. Tačiau aš neįveikiau, tad drąsiai galiu sakyti, kad pagal mano sunaudotų ingredientų kiekį, gaunasi dvi porcijos ;).
Skanaus.
Receptas nusižiūrėtas iš -> 15 min. maistas
Renata
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą