reklama

2018 m. sausio 4 d., ketvirtadienis

Pyragėliai su grybais




        Kad šiek tiek greičiau būtų, naudojau bemielę sluoksniuotą tešlą. Grybus pamerkiau iš vakaro. Ryte juos apviriau ir sumaliau su mėsmale. Šis darbas labai patiko mažajam. Tada grybus pakepinau su svogūnais. Tešlą šiek tiek pakočiojau ir formas išspaudžiau su stikline. Tolimesnis darbas, paruošti pyragėlius kepimui, labai patiko vaikams. 


         Galiausiai sudėjome juos į skardą, aptepėm kiaušiniu ir dėjom į orkaitę. Kepame kol gražiai pakyla ir paruduoja. Gaminant pyragėlius, reikia labai gerai užspausti kraštus. Kadangi gamino vaikai, tai gavosi kaip gavosi ;). Kitas kartas jiems bus tikrai sėkmingesnis.


       Skanaus! Jie pas mus ištirpo, taip kaip sniegas ;)


Inga 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą