2016 m. liepos 18 d., pirmadienis

Papuošalų lentyna


Auskarai, grandinėlės, apyrankės, raktai - smulkmenos, kurios lengvai pasimeta, susipainioja, pasimiršta… Smulkmenos, kurios, dažniausiai, yra slepiamos stalčiuose, papuošalų dėžutėse ar krepšeliuose. Besiruošiant išeiti iš namų norisi pasipuošti, tačiau ne visada yra laiko ieškoti, kas tuo metu tinka, kas patinka. Raktai keliauja iš vietos į vietą. O gal tik man taip?
Man nepatinka turėti daiktus, kurių nenaudoju. O jei reikia įdėti papildomų pastangų juos susirasti, tai didesnė tikimybė, kad tie daiktai taip ir stovės. Su laiku, pastebėjau, kad lengviau pasiekiami, geriau matomi daiktai yra žymiai dažniau paimami į rankas.
Žiūrint į nenaudojamą kamštinę lentą, kurią pirkau laiko planavimo vizualizacijos tikslais, kilo mintis panaudoti turimą krūvą smeigtukų ir sukurti papuošalų bei raktų ekspoziciją. Dovanas išmesti ar atiduoti gaila, tad net jei ir nesipuošiu turimomis smulkmenomis, jos, bent jau, puikiai tarnaus kaip dekoro detalė. Tai  įgyvendinti būtų galima ir su paprasta, medine lenta bei vinukais. 

Aistė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą