Šiuos pyragėlius
geriausia kepti tada, kai lieka nepanaudotas koks virtos vištienos gabaliukas.
Virtą vištieną
susmulkinti, pagardinti krapais, pipirais, čiobreliais, druska, sutarkuoti
nedaug fermentinio sūrio, įmušti kiaušinį. Viską išmaišyti ir dėti ant
atšilusios tešlos. Aš dėjau taip, kad galėčiau suvynioti tešlą kaip kokį
vyniotinį ir jį supjaustyti riekelėmis. Šias riekeles dėjau ant kepimo
popieriumi išklotos skardos ir kepiau 180 laipsnių orkaitėj apie 15 min.
- 250 g šaldytos sluoksniuotos tešlos (pusė pakuotės),
- apie 100-150 gr virtos vištienos,
- apie 50-100 gr fermentinio sūrio,
- 1 kiaušinis,
- krapų, čiobrelių, pipirų, druskos.
Mama Laima
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą