2015 m. gruodžio 16 d., trečiadienis

Trapios tešlos pyragėliai


Šiuos pyragėlius geriausia kepti tada, kai lieka nepanaudotas koks virtos vištienos gabaliukas.
Virtą vištieną susmulkinti, pagardinti krapais, pipirais, čiobreliais, druska, sutarkuoti nedaug fermentinio sūrio, įmušti kiaušinį. Viską išmaišyti ir dėti ant atšilusios tešlos. Aš dėjau taip, kad galėčiau suvynioti tešlą kaip kokį vyniotinį ir jį supjaustyti riekelėmis. Šias riekeles dėjau ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepiau 180 laipsnių orkaitėj apie 15 min.


250 g šaldytos sluoksniuotos tešlos (pusė pakuotės),
apie 100-150 gr virtos vištienos,
apie 50-100 gr fermentinio sūrio,
1 kiaušinis,
krapų, čiobrelių, pipirų, druskos.


Mama Laima

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą