Sekmadienis - makaronų diena, šį kartą kepėm lazaniją.
Visas
darbas - susluoksniavimas. Tai gi, sluoksniuojam: lazanijos lakštas,
faršas, sūris,
vėl - lakštas, tarkuota morka, grietinėlė (apie pusę
pakelio), sūris, lakštas, faršas, ketčiupas... Ir taip sluoksniuojam
tol, kol
sudedam visus produktus. Ant viršaus aš dėjau faršą ir sūrį. Pabarstom
žalumynais. Kepiau apie 40 min 160 laipsnių temperatūroj.
Reikėjo:
- Lazanijos lakštai,
- 2 morkos,
- 500 g faršo (jį paruošiam kaip mėgstam patys),
- prieskoniai,
- grietinėlė,
- fermentinio sūrio,
- kečiupas.
Mama Inga
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą