2015 m. birželio 25 d., ketvirtadienis
Greit "užraugiami" agurkai
Jei norisi parauginto agurko, užtenka luktelt keletą valandų. Jei kantrybė didesnė - 5-7 valandas.
1kg agurkų,
1v.šaukštas druskos,
sauja krapų,
2-3 skiltelės česnako,
jei turime, keletas lapelių kitų žolelių: baziliko, gelsvės...
Agurkų galus nupjauname, viską sudedame į storesnį maišelį. Užrišame ir stipriai pakratome. Dedame į šaldytuvą. Po kiek laiko vėl pakratome. P.s. į šaldytuvą, kad liktų švarus, geriau dėti maišelį padėjus ant kokio pagrindo, nes kratant kartais pažeidžiamas maišelis, o besisūrėjant išsiskiria sultys.
Mama Laima
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą