2015 m. birželio 25 d., ketvirtadienis

Greit "užraugiami" agurkai


Jei norisi parauginto agurko, užtenka luktelt keletą valandų. Jei kantrybė didesnė - 5-7 valandas. 

1kg agurkų, 
1v.šaukštas druskos, 
sauja krapų, 
2-3 skiltelės česnako, 
jei turime, keletas lapelių kitų žolelių: baziliko, gelsvės... 

Agurkų galus nupjauname, viską sudedame į storesnį maišelį. Užrišame ir stipriai pakratome. Dedame į šaldytuvą. Po kiek laiko vėl pakratome. P.s. į šaldytuvą, kad liktų švarus, geriau dėti maišelį padėjus ant kokio pagrindo, nes kratant kartais pažeidžiamas maišelis, o besisūrėjant išsiskiria sultys.

Mama Laima

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą