2015 m. birželio 15 d., pirmadienis

Auto Jazz 2015

Visa šventė prasidėjo nuo šventės vaikams. Kadangi, mano mažasis, šią šventę išmainė į kaimo teikiamus džiaugsmus - močiutės kompaniją, maudymąsi baseine, žaidimus su šunimi Taške ir t.t., tai aš tik trumpai noriu paminėti, kad 2015 m. Birželio 13 d., Molėtų aerodrome (Molėtų raj.) vyko visos Lietuvos vaikų festivalis 2015! „Kukulūzas”. Tai festivalis vaikams, kuriame buvo galima puikiai praleisti laiką su visa šeima. Vaikus pasitiko visas būrys mylimų personažų: Kempiniukas Plačiakelnis, Mikimauzė Minė, Pimpačkiukas, Haribo meškutis.  Buvo įkurtos skirtingos teminės festivalio erdvės: kūrybinės dirbtuvės, menų, muzikos, dailės, grimo oazės. Vaikai galėjo minti galvosūkius, žaisti žaidimus, dalyvauti viktorinoje, bei džiaugtis didžiuliais atrakcionais. Buvo ypatingos Haribo meškučio užduotėlės ir dovanos! Taip pat vyko koncertas mažiesiems. Žodžiu vaikams džiaugsmo tikrai buvo.



Mes atvykome jau į kitą šventės dalį, kuri buvo skirta visai šeimai. Tai “Auto Jazz 2015”  - variklių džiazas danguje ir ant žemės! Įėjimas kainavo 10 eurų žmogui (galima buvo įsigyti ir pigesnius bilietus (ankstėliau), tiesiog internetu). Antros dalies atidarymo metu koncertavo Vaida Genytė. Iš "dangaus" krito dovanų kuponai, kuriuos pagavusieji, keitė į dovanas. Tikėjausi, kad žmonių bus daug daugiau, bet tikriausiai dauguma naudojosi gero oro privalumais prie ežerų, sodybose ir pan. Mes, įsitaisėme ant žolės ir stebėjome aviacijos programas. Ypatingas renginio svečias buvo Eltonas Meleckis, akrobatinio skraidymo čempionas. Buvo galima pamatyti akrobatinių, sportinių lėktuvų pasirodymus, paparasparnių šou, šokančius sraigtasparnius.  Taip pat moterų vairuojamus - "valsą šokančius" automobilius (flashmob), moto pasirodymą.
Visi norintys, galėjo iš anksto registruotis ir dalyvauti automobilių garso (DB Drag), orentacinėse varžybose. Taip pat galima buvo registruotis ir dalyvauti išskirtinės išvaizdos automobilių, motociklų, bei kitos technikos parodoje.

Kadangi fotoaparatas liko namuose, tai šiek tiek gelbėjo telefonas...





Taip pat, apžiūrėjome netradicinius, senovinius, šiuolaikiškai tobulintus automobilius. Buvo galimi skrydžiai virš renginio sraigtasparniu. Šventės pabaiga - Lemon Joy koncertas. Renginio vedantysis (Darius Petkevičius) šūktelėjo, kad susitiksime 2016 m.... ;)
 Asmeniškai man, šių metų renginiui kažko trūko...  Daugiau Auto Jazz2015m. akimurkų, bei 2012 - 2013m Auto Jazz akimirkos.

Mama Renata

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą