2015 m. vasario 4 d., trečiadienis

Silkė su žirneliais ir agurkais

Kai norisi silkės, bet ne taip įprastai, kaip visada, tada bandai kažką, kažkaip kitaip daryt. 
 
Reikės:
silkės su galva,
konservuotų žirnelių, 
žalio agurko, 
acto,
aliejaus,
prieskonių.
 
Silkę išvalom, supjaustom gabaliukais. Dedam į dubenį žirnelius, pjaustytą silkę, pjaustytą nedideliais gabaliukais žalią agurką. Druskos nedėjau, nes silkė pati gana sūroka buvo. Pyliau porą šaukštų obuolių acto ir šaukštą aliejaus, džiovintų krapų. po to viską išmaišiau. Palaikiau keletą valandų, kad viskas pasimarinuotų. Skanu su juoda grūdėta duonele.
Skanaus :)
 
Mama Inga

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą