Kiaulienos kumpio- 2kg.,
Svogūno- 3galvas,Česnako- 1galva,
Druskos, pipirų,
Pieno- 300 ml.,
Plonųjų kiaulienos žarnų- 1pakuotė,
Prieskoninių žolelių (pagal skonį).
Kiaulieną, svogūną, česnaką sumalame mėsmale. Supilame
pieną, suberiam prieskonines žoleles, pagardiname druska, pipirais. Viską
išmaišome.
Žarnas išplauname. Mėsos masę sudedam į žarnas ir užrišame
galiukus.
Gaminti reiktų savo nuožiūrą: virti, kepti, kepti ant žarijų
ir pan. Skanaus.
Mama Julija
idomus receptas, tik suabejojau, ar tikrai tiek daug reik cesnako ir svogunu
AtsakytiPanaikintiAs, galite dėti ir mažiau, pagal Jūsų skonį. Asmeniškai aš dedu ir daugiau, nes namiškiai mėgsta aštriau. ;)
AtsakytiPanaikinti