2014 m. gruodžio 8 d., pirmadienis

Naminės dešrelės



Kiaulienos kumpio- 2kg.,
Svogūno- 3galvas,
Česnako- 1galva,
Druskos, pipirų,
Pieno- 300 ml.,
Plonųjų kiaulienos žarnų- 1pakuotė,
Prieskoninių žolelių (pagal skonį).

Kiaulieną, svogūną, česnaką sumalame mėsmale. Supilame pieną, suberiam prieskonines žoleles, pagardiname druska, pipirais. Viską išmaišome.
Žarnas išplauname. Mėsos masę sudedam į žarnas ir užrišame galiukus.
Gaminti reiktų savo nuožiūrą: virti, kepti, kepti ant žarijų ir pan. Skanaus.
 Mama Julija

2 komentarai:

  1. idomus receptas, tik suabejojau, ar tikrai tiek daug reik cesnako ir svogunu

    AtsakytiPanaikinti
  2. As, galite dėti ir mažiau, pagal Jūsų skonį. Asmeniškai aš dedu ir daugiau, nes namiškiai mėgsta aštriau. ;)

    AtsakytiPanaikinti