2014 m. kovo 17 d., pirmadienis

Svogūnų žiedai tešloje



Reikalingi: 
2 dideli svogūnai,
1 kiaušinis,
1 stiklinė miltų,
2 šaukšteliai provanso žolelių mišinio,
krapų,
druskos,
džiūvėsėlių,
aliejaus kepimui.
Svogūnus reikia nulupti, supjaustyti storokais griežinėliais ir padalinti į žiedus.
Į išplaktą kiaušinį reikia įpilti vandens,  įdėti miltus, žoleles ir prieskonius, maišyti. Tešla turi būti grietinės tirštumo.
Panardintus į tešlą žiedus, ištraukti, apvolioti džiūvėsėliuose ir dėti į įkaitintą keptuvę. Kepti kol gražiai apskrus.
Išėmus reikia dėti ant popierinių rankšluoščių, kad nubėgtų aliejus.
Skanaus!



Mama Elžbieta

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą