2014 m. kovo 1 d., šeštadienis

Mišrainė „Neužmirštuolė“





300g vištienos krūtinėlės (virtos ar rūkytos),
200g džiovintų slyvų.
400g šampinjonų,
300g šviežio agurko,
200g korietiškų morkų,
majonezo.

Papuošimui: 
sūdytų krekerių, 
špinato lapų, 
ridikėlių, 
mėlynųjų kopūstų sulčių.

Gaminam: vištienos krūtinėlę, džiovintas slyvas, agurką supjaustome šiaudeliais. Grybus supjaustome, pasūdome, papipiriname  ir  apkepame aliejuje. Kai viskas paruošta pradedam „surinkinėti„ mišrainę. Ingredientus  sudedam pasluoksniui pertepant majonezu.
1 sluoksnis – vištiena,
2 sluoksnis – džiovintos slyvos,
3 sluoksnis – grybai,
4 sluoksnis – agurkas,
5 sluoksnis – korietiškos morkos.

Papuošiame: gėlytes daromos iš ridikėlių supjaustytų griežinėliais  ir padažytais mėlynųjų kopūstų sultimis, vidus - kiaušinio trynys. Lapeliai iš špinato. Vazonėlis iš krekerių. 
 Skanaus.

Mama Julija

2 komentarai:

  1. Kaip gražiai atrodo.. Iš pirmo žvilgsnio tikra gėlė :) Super.. kvepia pavasariu ;)

    AtsakytiPanaikinti