2014 m. kovo 1 d., šeštadienis

Mišrainė „Neužmirštuolė“





  • 300g vištienos krūtinėlės (virtos ar rūkytos),
  • 200g džiovintų slyvų.
  • 400g šampinjonų,
  • 300g šviežio agurko,
  • 200g korietiškų morkų,
  • majonezo.

Papuošimui: 
  • sūdytų krekerių, 
  • špinato lapų, 
  • ridikėlių, 
  • mėlynųjų kopūstų sulčių.


Gaminam: vištienos krūtinėlę, džiovintas slyvas, agurką supjaustome šiaudeliais. Grybus supjaustome, pasūdome, papipiriname  ir  apkepame aliejuje. Kai viskas paruošta pradedam „surinkinėti„ mišrainę. Ingredientus  sudedam pasluoksniui pertepant majonezu.
  • 1 sluoksnis – vištiena,
  • 2 sluoksnis – džiovintos slyvos,
  • 3 sluoksnis – grybai,
  • 4 sluoksnis – agurkas,
  • 5 sluoksnis – korietiškos morkos.


Papuošiame: gėlytes daromos iš ridikėlių supjaustytų griežinėliais  ir padažytais mėlynųjų kopūstų sultimis, vidus - kiaušinio trynys. Lapeliai iš špinato. Vazonėlis iš krekerių. 
Skanaus.


Mama Julija

1 komentaras:

  1. Kaip gražiai atrodo.. Iš pirmo žvilgsnio tikra gėlė :) Super.. kvepia pavasariu ;)

    AtsakytiPanaikinti