- 300g vištienos krūtinėlės (virtos ar rūkytos),
- 200g džiovintų slyvų.
- 400g šampinjonų,
- 300g šviežio agurko,
- 200g korietiškų morkų,
- majonezo.
Papuošimui:
- sūdytų krekerių,
- špinato lapų,
- ridikėlių,
- mėlynųjų kopūstų sulčių.
Gaminam: vištienos krūtinėlę, džiovintas slyvas, agurką
supjaustome šiaudeliais. Grybus supjaustome, pasūdome,
papipiriname ir apkepame aliejuje. Kai viskas paruošta
pradedam „surinkinėti„ mišrainę. Ingredientus sudedam pasluoksniui
pertepant majonezu.
- 1 sluoksnis – vištiena,
- 2 sluoksnis – džiovintos slyvos,
- 3 sluoksnis – grybai,
- 4 sluoksnis – agurkas,
- 5 sluoksnis – korietiškos morkos.
Papuošiame: gėlytes daromos iš ridikėlių supjaustytų
griežinėliais ir padažytais mėlynųjų kopūstų sultimis, vidus -
kiaušinio trynys. Lapeliai iš špinato. Vazonėlis iš krekerių.
Skanaus.
Mama
Julija
Kaip gražiai atrodo.. Iš pirmo žvilgsnio tikra gėlė :) Super.. kvepia pavasariu ;)
AtsakytiPanaikinti