2014 m. kovo 26 d., trečiadienis

Pievagrybių krepšeliai įdaryti faršu

Šį kartą kepam pievagrybius su faršu, taigi mums reikės:
  • geriau didesnių pievagrybių, 
  • mėgstamo paruošto faršo, 
  • sūrio.



Pievagrybius nuplaunam, nulupam, kotelius išpjaunam ir į galvytes pridedam paruošto faršo (kotelius taip pat galima supjaustyt ir dėti į faršą). Dedam į  kepimo indą ir kepam apie pusvalandį (ilgiau ar trumpiau -  jau žiūrėti pagal savo orkaites), prieš pabaigą užbarstom sūrį ir palaukiam, kol jis išsilydys. Valgom su bulvių koše, nors ir vieni, tiek karšti, tiek šalti labai skanūs.

P.S.nufotografuot iškeptų nespėjau ;)

Mama Inga

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą