2014 m. kovo 26 d., trečiadienis

Kepti pievagrybiai su faršu

Šį kartą kepam pievagrybius su faršu, taigi mums reikės:
geriau didesnių pievagrybių, 
mėgstamo paruošto faršo, 
sūrio.


Pievagrybius nuplaunam, nulupam, kotelius išpjaunam ir į galvytes pridedam paruošto faršo (kotelius taip pat galima supjaustyt ir dėti į faršą). Dedam į  kepimo indą ir kepam apie pusvalandį (ilgiau ar trumpiau -  jau žiūrėti pagal savo orkaites), prieš pabaigą užbarstom sūrį ir palaukiam, kol jis išsilydys. Valgom su bulvių koše, nors ir vieni, tiek karšti, tiek šalti labai skanūs.
P.S.nufotografuot iškeptų nespėjau ;)
Mama Inga

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą