2014 m. kovo 31 d., pirmadienis

Kepti baklažanai sūrio tešloje



Reikės:
1 vnt. Baklažanas,
100 g. fermentinio sūrio,
2 vnt. Kiaušiniai,
5 v. š. grietinėlės,
3 v. š. (su kaupu) krakmolo,
1 a.š. druskos,
po žiupsnelį baltųjų, juodųjų pipirų, malto muskato,
sviesto kepimui.




Sūrį sutarkuoti smulkia tarka, įmušti kiaušinius, įpilti grietinėlę ir gerai išmaišyti. Suberti druską, prieskonius ir krakmolą ir išmaišyti iki vientisos masės.
Baklažanus supjaustyti  5 mm storio riekelėmis, pamirkyti tešloje ir kepti ant silpnos ugnies sviestu pateptoje keptuvėje.
Skanus valgyti ir vienus, bet dar skaniau pagardinus varškės užtepėle su žalumynais.

Skanaus

Mama Valerija

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą