Reikės:
- 1 vnt. Baklažanas,
- 100 g. fermentinio sūrio,
- 2 vnt. Kiaušiniai,
- 5 v. š. grietinėlės,
- 3 v. š. (su kaupu) krakmolo,
- 1 a.š. druskos,
- po žiupsnelį baltųjų, juodųjų pipirų, malto muskato,
- sviesto kepimui.
Sūrį sutarkuoti smulkia
tarka, įmušti kiaušinius, įpilti grietinėlę ir gerai išmaišyti. Suberti druską,
prieskonius ir krakmolą ir išmaišyti iki vientisos masės.
Baklažanus supjaustyti 5
mm storio riekelėmis, pamirkyti tešloje ir kepti ant silpnos ugnies sviestu
pateptoje keptuvėje.
Skanus valgyti ir vienus,
bet dar skaniau pagardinus varškės užtepėle su žalumynais.
Skanaus.
Mama Valerija
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą