Reikės:
- keletos bulvių,
- prieskonių,
- vištienos krūtinėlės,
- folijos.
Foliją
susikarpom kvadratais tokio dydžio, kokius darysim kamuoliukus, t.y.
porcijas. Bulves supjaustom šiaudeliais, suprieskoniuojam, vištieną
supjaustom nedideliais gabaliukais ir taip pat suprieskoniuojam. Geriausia,
žinoma, ją pasidaryt iš vakaro arba kelias valandas prieš kepimą. Tada dedam
gerą saują bulvių, šiek tiek vištienos ir vėl ant viršaus bulvių ir suspaudžiam
folijos kraštus, dedam į kepimo indą kamuolius, įpilam vandens tiek, kad
apsemtų pusę kamuoliuko ir kepam apie valandą laiko.
Prie šių kamuoliukų tinka ir padažas: lygiom dalim dedam pomidorų padažo ir majonezo, 1-2 marinuotus agurkus ir keletą česnako skiltelių. Agurkus supjaustom mažais gabaliukais, česnaką sutrinam, nepamirštam petražolių šiek tiek ir viską sumaišom su majonezu ir pomidorų padažu :)
Skanaus!
Mama Inga
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą