2013 m. spalio 15 d., antradienis

Kepenėlių tortas


Produktai: 
1,5kg jautienos kepenų, 
2 kiaušiniai, 
5 v.š. miltų, 
3 didelės morkas, 
5 svogūnai, 
majonezas, 
grietinė, 
pomidorų padažas, 
1 galvutė česnako, 
druska, 
pipirai. 




Gaminimas: kepenis kartu su 2 svogūnais permalti per mėsmalę, įmušti kiaušinius, įberti miltus, druską, pipirus ir viską išmaišyti. Iš šios masės kepti blynus (kaip lietinius). Majonezą sumaišyti kartu su grietine 50/50 ir su pomidorų padažu, išspausti česnaką ir viską sumaišyti. Likusius svogūnus pakepinti kartu su morkomis.

Formuojam torta: ant lekštės dedam1 kepenėlių blyną, užtepam jau padarytu padažų, o ant padažo dedam kepintus svogūnus su morkomis. Ir taip sluoksniuojame visus blynus. Papuošiame virtais kiaušiniais, čeri pomidoriukais ir žalumynais. Torto kraštus aplipdome likusiom morkom su svogūnais. Galima apibarstyti sezamo sėklomis. Skanaus.





Mama Julija

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą