2013 m. rugsėjo 4 d., trečiadienis

Naminiai "vegetos" prieskoniai

Reikės :
morkų,
poro arba svogūno,
paprikos,
saliero gumbo ar lapkočių,
petražolių.

Sudėtines dalis žinoma galite keisti, pridėti savo mėgstamų.
Viską nuplauti, nuskusti ir susmulkinti su kapokle. Paprikos sėklas išmesti.
Sumaišius dėti į indelį ir į šaldiklį. Arba gerai pasūdyti, sudėjus į stiklinį indelį, laikyti šaldytuvo lentynėlėje.
Jei neturite prietaiso - kapoklės, bet turite truputį daugiau laiko ir kantrybės - tereikia viską smulkiai supjaustyti. Ir turėsite prieskonių be jokių E tinkančių įvairiems patiekalams, ypač sriuboms :)

Mama Zita

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą