2013 m. rugsėjo 4 d., trečiadienis

Naminiai "Vegetos" prieskoniai

Reikės:
  • morkų,
  • poro arba svogūno,
  • paprikos,
  • saliero gumbo ar lapkočių,
  • petražolių.



Sudėtines dalis žinoma galite keisti, pridėti savo mėgstamų.

Viską nuplauti, nuskusti ir susmulkinti su kapokle. Paprikos sėklas išmesti.

Sumaišius dėti į indelį ir į šaldiklį. Arba gerai pasūdyti ir sudėjus į stiklinį indelį, laikyti šaldytuvo lentynėlėje.

Jei neturite prietaiso - kapoklės, bet turite truputį daugiau laiko ir kantrybės - tereikia viską smulkiai supjaustyti. Ir turėsite prieskonių be jokių E, tinkančių įvairiems patiekalams, ypač sriuboms :)

Zita

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą