- 0,7 kg žuvies faršo,
- pora riekučių batono ,
- kiaušinis,
- nedidelis svogūnas,
- česnako skiltelė,
- žuvies prieskonių,
- maltų pipirų,
- druskos.
- morka,
- svogūnas,
- krapų,
- petražolių,
- sviesto,
- miltų,
- grietinėlės,
- maltų pipirų,
- druskos.
Į faršą dedame išmirkytą
batoną (nebūtina mirkyti piene, vandenyje irgi tinka), smulkiai pjaustytą
svogūną, česnaką, prieskonius, mušame kiaušinį ir sumaišome. Kepame
nedideliame kiekyje aliejaus.
Padažui morką
sutarkuojame, supjaustome svogūną ir patroškiname su trupučiu sviesto, paskui
dedame smulkintų krapų, petražolių, pakaitinam. Tada beriam truputį
miltų, sumaišom, pilam grietinėlės. Paskaninam druska ir pipirais.
Į
paruoštą padažą sudedam kotletus ir pora minučių pakaitinam. Skanaus.
Mama
Zita
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą