2013 m. gegužės 27 d., pirmadienis

Įdarytas baklažanas


Reikėjo:
baklažano,
1 svogūno,
4 skiltelių česnako,
pomidorų padažo,
200g varškės,
fermentinio sūrio,
druskos,
pipirų,
krapų.

Baklažaną perpjoviau pusiau ir išskobiau vidų. Pabarsčiau druska ir sudėjau į kepimo indą pašlakstytą aliejumi. Išskobtą vidų supjausčiau kubeliais ir pakepinau su svogūnu ir česnaku. Įdėjau pora šaukštų pomidorų padažo ir dar truputuką pakepinau. Varškę sutryniau su tarkuotu fermentiniu sūriu ir gautą masę sudėjus į jau keptuvėje turimą masę, dar pora minučių pakepinau, įdėjau pipirų, druskos ir smulkintų krapų . Atvėsintą masę sudėjau į išskobtą baklažaną. Kepiau orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje  apie 15-20 min. Skanaus :)
Mama Agnė 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą