- Miltų ~200g
- Kepimo miltelių,druskos,cukraus 1/2 a.š
- Linų sėklų 25g
- Pieno 100ml
- Tirpinto sviesto 50g
Inde sumaišome miltus, druską, cukrų, kepimo miltelius, linų sėklas.
Į mišinį pilame pieną ir tirpintą sviestą. Užminkome tešlą. Miltus dėkite dalimis, kad neužminkyti per kietos tešlos. Ji turi nelipti prie rankų ir būti elastinga, kažkas panašaus į koldūnų tešlą.
Iškočiojame tešlos lakštą 2-3 mm storio ir formuojame trapučius jums priimtinu būdu, ar formelėmis, ar paprasčiausiu peiliu.
Suformuotus trapučius subadome šakute, dedame į skardą išklota kepimo popieriumi.
Šauname į įkaitintą iki 200° C orkaitę ir kepame 15-20 min.
Labai tinka... Na... Patys žinot prie ko... ;)
Skanaus!
Eliza
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą