Minkštų avižinių sausainių variacija su
saldumu iš džiovintų vaisių. Tik pirmąjį kartą pabandymui gaminau iš vienos
porcijos, nuo to laiko kepu kelias porcijas iš karto.
Vienai porcijai reikės tik:
- apie 50 g avižinių dribsnių,
- 1 gerai prinokusio didesnio banano,
- 50 g džiovintų spanguolių,
- 50 g džiovintų abrikosų.
Išplautus džiovintus abrikosus reikia
supjaustyti kubeliais, bananą sutrinti šakute. Sumaišyti abrikosus, džiovintas
spanguoles (išplautas), avižinius dribsnius ir trintą bananą. Palikti 10-15
min. Po šaukštą paruoštos masės dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos
arba į silikoninę keksiukų formelę. Kepti 180 C orkaitėje 10-12 min.
Skanaus.
Elžbieta
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą