2018 m. kovo 20 d., antradienis

Kriaušės tešloje




Reikės:
  • kriaušių,
  • šaldytos sluoksniuotos bemielės tešlos 1 vnt.,
  • maskarponės sūrio 200g.,
  • sutirštinto pieno 2v.š.,
  • vanilinio cukraus, kiaušinis (aptepimui),
  • citrinos sulčių (kriaušėm, kad nepatamsėtų) ir tarkuotos žievelės.



       Maskarponės sūrį sumaišykite su sutirštintu pienu, nutarkuotomis citrinos žievelėmis, vaniliniu cukrumi. Sukite, kol masė taps puri. Gautą masę sudedame į išskobtą kriaušės vidų. Sujungiame kriaušės puseles. 



      Bemielę tešlą supjaustome juostelėmis. Pradedant nuo kriaušės apačios, ją visą apvyniojame taip, kaip parodyta foto.






       Taip pat, iš tešlos, padarome kriaušei lapelius. Pritvirtiname prie kriaušės.


       Kepame 180 C temperatūroje apie 20 minučių, kol gražiai apskrus. 
Skanaus.


Eliza

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą