2017 m. gruodžio 6 d., trečiadienis

Desertas šventiškai / apelsino "indelyje"


Reikia:
  • apelsinų
  • gvaizdikėlių papuošimui
  • mėgstamo deserto
Apelsinai nėra sezoninis vaisius, tad, tokiu būdu patiekti desertą galima ne tik per šv.Kalėdas, bet ir kada tik panorėjus. Net vasarą, įdedant plaktos grietinėlės ir šviežių braškių :) Įdarui tinka daug kas: vaisių asorti, želė, skanėstai iš varškės, grietinėlės ar tiesiog ledai. Aš šįkart naudojau vaisius su jogurtu, tik vietoj mandarinų panaudojau tuos pačius apelsinus -> Vaisinė mišrainė

Apelsinus gerai nuploviau, nupjoviau viršūnes ir išskobiau minkštimą.



Gautą "indelį" papuošiau prismaigstydama gvazdikėlių. Kad lengviau būtų tai padaryti - žievelę prieš tai subadžiau mediniu smeigtuku.


 Beliko įdėt paruoštą desertą ir vaišint svečius.



Zita

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą