2016 m. sausio 13 d., trečiadienis

Arbata su rozmarinu



Žiemos (ir ne tik) vakarais šildomės prie puodelio garuojančio gėrimo. Dažniausiai geriame arbatas, o kodėl neišbandyti kažko naujo su jomis? Ant palangės rozmarino vazonas, kuris ir paįvairino puodelio turinį.

Reikės:
  • šviežio rozmarino šakelių,
  • apelsino,
  • medaus arba rudojo cukraus (pagal skonį).




Apelsiną reikia nušveisti geriamąja soda ir šepetėliu, supjaustyti griežinėliais. Rozmarinų šakeles nuplauti ir sudėti į arbatinuką kartu su apelsino griežinėliais (kelias palikti).  Užpilti karštu, bet neverdančiu vandeniu ir palikti pastovėti, kad pritrauktų. Arbatą išpilstyti į stiklines, į kiekvieną dar įdėjus po apelsino griežinėlį. Pasaldinti, jei reikia ir ragauti. Skanaus!



Mama Elžbieta

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą