Pavydžiu šeimininkėms,
kurių šeimyna mėgsta žuvį. Pas mus geriausia žuvis - mėsa. O taip noris, kad
valgytų ir tikrosios, ne mėsinės žuvies.
Šįkart pabandžiau
"apgauti" nors kąsneliui lašišos. Supjausčiau lašišą mažais
kvadratėliais, įdėjau varškės sūrelio, žiupsnelį krapų. Viską išmaišiau ir po
šaukštelį ant vaflinio talerio. Kitu - užvožiau, kad gautųsi kaip perteptas
sausainiukas. Pavyko! Net vieną vyriškį prigavau! Man pačiai
skanesni buvo ką tik padaryti, nes vafliukai buvo traškūs. Kam mieliau sudrėkę
vafliai - reiktų pasidaryti bent pusvalanduką anksčiau.
- 70 gr rūkytos (sūdytos) lašišos,
- 2 šaukštai varškės sūrelio (turėjau su krapais - tiko),
- žiupsnelis krapų (dėjau šaldytus),
- vaflinių talerių.
Mama Laima
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą