2015 m. rugsėjo 25 d., penktadienis

Bulvių, kiaušinių ir agurkų mišrainė

Kokie orai, tokie ir patiekalai - lietuviškai "skambantys" - bulbės :).


Bulves išvirti, kiaušinius išvirti. Bulves, kiaušinius ir raugintus agurkus supjaustyti gan stambokais kvadratėliais. Susmulkinti česnaką, svogūną. Viską sumaišyti su majonezo, krienų ir grietinės padažu, pagardinti druska ir pipirais. Patiekiant ant mišrainės uždėti sausai skrudintos (be jokių riebalų pakeptos bei nusausintos ant servetėlės) parūkytos dešros ar šoninės gabaliukų.

  • 3 vidutinio didumo bulvės,
  • 3 kiaušiniai,
  • 3 nedideli rauginti agurkai,
  • pusė svogūno galvos,
  • 1 skiltelė česnako,
  • kupinas šaukštas grietinės, majonezo, šaukštelis krienų (žinoma, jei norisi padažo daugiau, proporcingai didinam kiekį),
  • druskos, pipirų,
  • parūkytos šoninės ar dešros tiek, kiek norisi užsidėti ant mišrainės viršaus
  • (šįkart naudojau saliami dešrą).

Mama Laima 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą