Kokie orai, tokie ir patiekalai -
lietuviškai "skambantys" - bulbės :).
Bulves išvirti, kiaušinius išvirti. Bulves, kiaušinius ir raugintus
agurkus supjaustyti gan stambokais kvadratėliais. Susmulkinti česnaką,
svogūną. Viską sumaišyti su majonezo, krienų ir grietinės padažu,
pagardinti druska ir pipirais. Patiekiant ant mišrainės uždėti sausai
skrudintos (be jokių riebalų pakeptos bei nusausintos ant
servetėlės) parūkytos dešros ar šoninės gabaliukų.
- 3 vidutinio didumo bulvės,
- 3 kiaušiniai,
- 3 nedideli rauginti agurkai,
- pusė svogūno galvos,
- 1 skiltelė česnako,
- kupinas šaukštas grietinės, majonezo, šaukštelis krienų (žinoma, jei norisi padažo daugiau, proporcingai didinam kiekį),
- druskos, pipirų,
- parūkytos šoninės ar dešros tiek, kiek norisi užsidėti ant mišrainės viršaus
- (šįkart naudojau saliami dešrą).
Mama Laima
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą