Reikėjo:
- makaronų,
- vaisių-uogų,
- krakmolo.
Uogos ir vaisiai tinka šaldyti, džiovinti ar švieži, pagal kiekvieno skonį ir sezoną
(obuoliai, razinos, braškės, serbentai, vyšnios, slyvos, rabarbarai ir
pan.). Tik, iš turinčių kauliukus, juos geriau prieš verdant išimti.
Makaronus
išvirti, po to į juos supilti paruoštą vaisių - uogų asorti. Virti ilgai
nebereikia, pakanka palaukti kol užvirs. Jei norisi, kad sriuba būtų tirštesnė,
supylus uogas reikia įpilti truputį, šaltame vandenyje ištirpinto, krakmolo.
Atvėsiname ir valgome.
Jei
naudotos rūgštesnės uogos, galima truputį ir pasisaldinti cukrumi, skanaus :)
Zita
Tai uogas deti i ta vandeni kur makaronai vire ar kaip?
AtsakytiPanaikintiTaip į tą patį kur virė ir kartu su makaronais užvirinti.
AtsakytiPanaikintiManau mano pupa vagytu, reiks pagaminti, aciukas
AtsakytiPanaikinti