Sviestas
gali būti įvairiai pagardintas. Pristatau česnakinį sviestą. Į vieną dalį dėjau
raudonėlius, į kitą džiovintų pomidorų. Valgyti galima tiesiog užteptą ant
duonos, su blynais, ir tt.
Reikia:
- 150 g sviesto,
- 5 skiltelių česnako,
- 1 arb. š. džiovintų arba ryšelis šviežių raudonėlių,
- druskos bei pipirų.
Sviestą reikia palaikyti kambario temperatūroje, kol taps minkštas. Vėliau
išsukti mediniu šaukštu, išspausti česnakus, sudėti pasmulkintą raudonėlį,
pagardinti pipirais ir druska pagal skonį. Viską gerai išmaišyti.
Paruoštą sviestą suvynioti į maistinę plėvelę ir dėti į šaldytuvą, kol
sustings. Skanaus!
Mama Elžbieta
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą