2014 m. lapkričio 22 d., šeštadienis

Velnias, tas geras jausmas - artėja Kalėdos!

Dar ne viena savaitė iki Kalėdų, bet jos pralėks kaip viena. Nespėsime apsižvalgyti, o į duris jau kaimynas barbens sveikindamas su šv. Kalėdom, vaikai po eglute ieškos dovanų, o mes patys savo širdyse ieškosime gerumo - juk madinga būti geram tuo metu.  Kažkas ras, kažkam ne taip pasiseks, pagailės litą kitą paaukoti. Ech, kaip Mikutavičiaus dainoj: velnias, man patinka Kalėdos. Gal reiktų iš anksto ir pasiruošti joms? Kad nereiktų makaluotis po parduotuves paskutinę minutę, kad Advento kalendorių dar spėtume be streso pasigaminti, vainiką, kad jos būtų ne tos kinietiškai blizgios, o tokios savos, savom rankom, juk saviems.

Tikrai eisiu ir užmaišysiu tešlą meduoliams. Taip taip, dabar. O kaip padaryti - čia.


Antras darbas, kurio imsiuosi - kiekvienam Advento kalendoriaus vartytojui sugalvosiu kiekvienai dienai po užduotį. Nežinau, kaip Jums, bet man tai pati sunkiausia užduotis. Turiu atsižvelgti į dienos užimtumą, norisi, kad būtų ir įdomu, ir naudinga, kad darbai būtų kalėdiniai. O po to jau imsiu sukti galvą, koks galėtų būti pats kalendorius. NertasMegztasPopierinis? O gal siuvinėtas?


Ir, žinoma, kaip Adventas be Advento vainiko? Aišku, reiks kalendorių ir vainiką tarpusavyje paderinti savo stiliumi, spalvom.



Kai tai bus padaryta, o padaryti reikia iki Advento pradžios, šv. Andriejaus, kurio diena minima lapkričio 30, reiks pagalvoti ir apie kitus kalėdinius reikalus - sveikinimus, stalo dekoravimą, dovanų pakavimą....

Laima

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą