- Riebaus faršo - 1 kg.,
- Svogūno - 3 vnt.,
- Vandens -1 siklinė,
- Druskos, pipirų.
Tešlai:
- miltų - 7 stiklinės,
- vandens (verdančio) - 2 stiklinės,
- Kiaušinių- 6 vnt.,
- Degtinės- 100ml.,
- Druskos- 1a.š.
Dvi stiklines miltų
užpilame dviem stiklinėmis verdančio vandens. Išmaišome. Sudedam kiaušinius,
supilam degtinę, išmaišome. Sudedam likusius miltus ir išminkome tešlą.
Paliekame tešlą pastovėti valandą laiko.
Svogūnus supjaustome
kubeliais, sudedam į faršą, supilame vandenį, pagardiname druska, pipirais.
Suformuojame čeburėkus ir
kepame dideliam aliejaus kiekyje. Skanaus.
Mama Julija
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą