Kad
išlaikytumėte proporcijas naudokite tokią pačią stiklinę tiek miltams, tiek vandeniui.
Reikės:
Miltų
– 3 stiklinės,
Kiaušinių
– 3 vnt.,
Vandens,
Druskos
– 1,5 a.š.
Faršo
– 300 g.,
Svogūno – 1 vnt.
Gaminam:
Į
didelį dubenį supilam miltus, sumaišome juos su druska. Į tą pačią stiklinę (kuria matavote miltus) įmušame kiaušinius ir dapilame vandens iki stiklinės
viršaus. Kiaušinius su vandeniu suplakame ir supilame viską į miltus.
Išminkome tešlą. Tešlą paliekame ilsėtis 1-2 val.
Įdarui:
supjaustome svogūną arba sutarkuojame jį tarka, sumaišome su faršu. Viską
pagardiname druska, pipirais.
Suformuojame
koldūnus. Iš mūsų turimos tešlos bei faršo kiekio gaunasi 100-120 vnt. Koldūnus verdame pasūdytame vandenyje. Skanaus.
Mama Julija
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą