Reikalingi:
- 2 dideli svogūnai,
- 1 kiaušinis,
- 1 stiklinė miltų,
- 2 šaukšteliai provanso žolelių mišinio,
- krapų,
- druskos,
- džiūvėsėlių,
- aliejaus kepimui.
Svogūnus reikia nulupti,
supjaustyti storokais griežinėliais ir padalinti į žiedus.
Į išplaktą kiaušinį reikia įpilti vandens, įdėti miltus, žoleles ir
prieskonius, maišyti. Tešla turi būti grietinės tirštumo.
Panardintus į tešlą žiedus, ištraukti, apvolioti džiūvėsėliuose ir dėti į
įkaitintą keptuvę. Kepti kol gražiai apskrus.
Išėmus reikia dėti ant popierinių rankšluoščių, kad nubėgtų aliejus.
Skanaus!
Mama Elžbieta
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą