Reikia:
apie 150 g juodojo šokolado,
250 g liesos varškės,
50 g sviesto,
80 g cukraus pudros,
1 šaukštelis vanilinio cukraus.
250 g liesos varškės,
50 g sviesto,
80 g cukraus pudros,
1 šaukštelis vanilinio cukraus.
Šokoladą ištirpdyti vandens vonelėje. Silikoninę
keksiukų formą ištepti nestoru sluoksniu šokolado. Dėti į šaldytuvą 5
min.
Tuo metu varškę sumaišyti su minkštu sviestu, suberti cukrų ir viską gerai sumaišyti (galima ir blenderiu), kad neliktų gumuliukų. Į formą su sustingusiu šokoladu dėti varškės masę ir aptepti šokoladu. Dėti į šaldytuvą (geriausia nakčiai).
Tuo metu varškę sumaišyti su minkštu sviestu, suberti cukrų ir viską gerai sumaišyti (galima ir blenderiu), kad neliktų gumuliukų. Į formą su sustingusiu šokoladu dėti varškės masę ir aptepti šokoladu. Dėti į šaldytuvą (geriausia nakčiai).
Mama Elžbieta
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą