2014 m. sausio 9 d., ketvirtadienis

Poilsis su šeima Liepojoje. Liepojos olimpinis centras



Jokio sniego, jokio malonaus pasibuvimo lauke. Nors šilta ir nedrėgna būtų...  Kino teatras aplankytas, filmas apie dinozaurus pažiūrėtas, į kitus su mažais vaikais nenueisi - negalima, stalo žaidimai... Kiek galima! 
Pradedi eilinį kartą mąstyti, kur čia nuvažiuoti ir ką įdomaus nuveikti.  Nors ir pajūris, bet nelabai jau ta jūra šildo žiemą, kai norisi paplaukioti. Trenktis kelis šimtus kilometrų nesinorėjo iki sostinės ar Druskininkų, kad lietuvišką biudžetą papildytume, nes labai jau skaudžiai nuosavas "išsipildo", o Klaipėdos krašte tik gal kada pastatys kažką panašaus į vandens pramogų parką... Lieka pasižvalgyti pas kaimynus latvius. Ten "kažkokiu paslaptingu, neįtikėtinu būdu" pramogomis vaikams pasirūpinama.
Šįkart bandome atsakyti į klausimą, kur poilsiauti Liepojoje. Ilgai naršyti internete nereikia, nes atsakymas aiškus - Liepojos olimpiniame centre. Yra didelis baseinas, maži baseinai, spa baseinai, pirtys, įvairūs dušai, vaikų žaidimų baseinas. Aišku, ne "Livu" parkas, nėra kalnelių, bet paplaukioti ir pailsėti - puiki vieta. Nėra jokio laiko limito, o ir kainos proto ribose. Vaikai laisvai gali maklinėti visur, nėra atskirti nuo pirčių. 
Ir dar. Daug tėvelių su mažais vaikais, rami atmosfera, niekas nestresuoja, jei vaikas netyčia aptaškė ar reikia palaukti, kol koks mažiukas nučiuoš nuo čiuožyklos, nulips laiptais ar įsirepečkos į baseiną. Gal kaimynai pagarbiau žiūri į vaikus?
Ar važiuosim ten dar kartą? Tikrai taip.

Mama Laima

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą