Džiovinti
baltieji Fungus grybai traškūs, greit pagaminami.
Reikės:
- 50 g džiovintų baltųjų
- Fungus grybų,
- 1 indelio kokosų pieno,
- 2 svogūnų,
- 5 skiltelių česnako,
- 3 š. sojų padažo,
- 3 š. Vorčesterio padažo,
- 1 š. cukraus arba medaus,
- pipirų,
- alyvuogių aliejaus,
- 1 a.š. kukurūzų krakmolo.
Džiovintus baltuosius grybus Fungus užpilti šiltu vandeniu ir palikti valandą
išbrinkti.
Smulkiai supjaustyti svogūną, česnako skilteles, pakepinti alyvuogių aliejuje.
Sudėti išmirkytus, nuplautus ir, jei reikia, susmulkintus grybus, pipirus,
sojos ir Vorčesterio padažą, cukrų. Pakaitinti ant silpnos ugnies, įdėti
kukurūzų krakmolą, sumaišytą su kokosų pienu. Trumpai patroškinti ir patiekti
su ryžiai. Labai greitas gamybos procesas (juk užmerkti grybus nesudėtinga),
bet rezultatas puikus.
Laima
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą